Sohbet Geçmişini Nasıl Silerim?

Eğer silmeye tıklarsan sohbet geçmişi senin tarafında tamamen kaybolacaktır ve aynı kullanıcı ile sohbete başladığında yeniden otomatik olarak restore edilmeyecektir. Bir sohbet geçmişini silmek için, lütfen talimatları izleyiniz:

Android’de
  • Sohbet bölümüne git
  • Silmek istediğin mesaja git
  • Sağ üst köşedeki "⋮" simgesine dokun
  • “Sohbeti temizle”yi seç
iOS'ta
  • Sohbet bölümüne git
  • Sağdan sola doğru kaydır ve "Sil"e dokun
Web'de
  • Ekranın sağındaki sohbet listesine git
  • Silmek istediğin sohbet mesajına tıkla
  • Ekranın sağ üst köşesindeki dişli çarka simgesine dokun
  • “Sohbeti sil”e tıkla

Sohbet listendeki bir muhabbeti sildikten sonra, diğer kullanıcı tüm içeriğe (mesajlar ve fotoğraflar) normal bir şekilde görecektir ve erişimi olacaktır. Bunu engellemenin bir yolu o kişiyi engellemektir. Bu kullanıcılar arasındaki sohbetin saklanmasına sebep olacak ve karşı profilin buna erişimi artık olmayacaktır. Eğer bir kullanıcının engellemesini kaldırırsan, sohbet otomatik olarak restore edilecek ve eski içerikler tekrardan kullanıma uygun olacaktır. Profil detaylarına doğru ekranı aşağıya kaydırıp “Engelle” şıkkını seçerek bir kullanıcıyı engelleyebilirsin.

SSS köşemizde bir çözüm bulamazsanız, lütfen feedback@hornet.com adresimize yazın. Kullanıcı kimliğinizi e-postaya eklemeniz önemlidir, böylece hesabınızı bulabiliriz. Hesap kimliğiniz profilinizde yer alır ve ‘@’ sembolü ile başlar.

Back to all topics

Quantcast